PROJEKT

MARCUS BAGGE

Fotograf & Konstnär


Bli ett konstverk


Välkommen!

Jätteroligt att du är intresserad av att vara en del av mitt nya stora projekt; "Vardagsdrama" och jag ser fram emot att fotografera dig..
Egentligen är projektet uppdelat i två olika delar; en grafisk och en fotografisk. Vissa fotografier kommer att förbli fotografi, vissa kommer det att tryckas linoleumtryck av och vissa fotografier kommer användas som förlaga till Linoleum tryck.


ERSÄTTNING: Alla bilder + Nummer 1av 6 exemplar av alla de konstverk som skapas av våra fotografier. INGEN annan ersättning utgår.


De fotografier jag väljer göra grafiska tryck av,  kommer du få tryck nummer 1 av 6. (De grafiska bilderna är en hantverksmässig process där jag ritar av fotografiet på en linoleumplatta, skär ut och sedan trycker.)

Bildinnehållet:
Innehållsmässigt i bilderna, vill jag gärna ha med aktören i processen. Jag har en del idéer att börja arbeta utifrån och vi tar det där ifrån så snart vi börjar planera fotograferingen.
Främst tänker jag mig en fotografering som utspelas hemma hos dig (om du bor i skåne) men även andra alternativ kan vara intressanta och att någon form av drama utspelas.
Bilderna ska vara helt eller delvis nakna (men andra alternativ kan disskuteras) och det enda jag kräver är att du vill vara med och är mellan 18 & 99år, ingen erfarenhet behövs.

Allmänt:
Fotograferingen:
Jag jobbar mycket med rörelser och händelser, mer som en scen i en filminspelning än en statisk fotografering. Vi bestämmer ungefär vad som ska hända i varje scen och så har du frihet att agera som du vill i princip. Vi gör sedan några olika tagningar av det. (De flesta bilder och serier går att göra anonyma om modellen önskar).


Efter Fotograferingen:
Du får samtliga bilder i ett online galleri direkt efter fotograferingen. Du får själv välja vilka bilder du vill ha redigerade. De bilder jag väljer och vill använda, tillfrågas du alltid först. Jag visar ALDRIG något, utan att först ha ditt godkännande. 


Avtal skris alltid innan fotograferingen påbörjas.

Kontakta gärna mig om du har frågor eller vill prata idéer.

Anmäl dig så här:
Maila några bilder på dig själv (kvalitet spelar ingen roll), skriv gärna om eventuella önskemål samt kontaktuppgifter till: info@marcusbagge.com

Mer om mitt tidigare fotografi: www.photografica.se

© Copyright. All Rights Reserved.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera